Gelukt, je bent aangemeld voor de gratis cursus “Launch Before You’re Ready”
De eerste video zit over 5 min in je inbox. Niet ontvangen? Stuur een mail naar birgit@createakillerlaunch.com

Bekijk nu de video – your eyes only

 Ontdek mijn favoriete verkoopmethode. Hiermee kan je ervoor zorgen dat tot 20% van vreemden, deelnemer aan je online cursus wordt. Zonder iemand iets door zijn strot te hoeven duwen, want bah daar wordt niemand blij van.
Die taak dragen we met alle liefde over aan je concullega’s 😉 

Normaal €197 nu voor €97 = 50,7% korting!!!

Webinars zijn voor jou wanneer:

je Nu of in de toekomst aan de slag wilt met webinars omdat je méér deelnemers wilt helpen en meer omzet wilt draaien. Likes en hartjes rekenen immers zo moeilijk af bij de kassa. Euro’s please! Je leert:

R

Hoe je het succes van je webinar kunt regisseren met een script (copy paste is toegestaan)

R

Hoe 1 op de 12 deelnemers aan je webinar klant bij je wordt.

R

Wat je nodig hebt voor het geven van een succesvol webinar

R

Hoe je ervoor zorgt dat ze tijdens je aanbod aan je lippen hangen & moeiteloos kunt verkopen

R

Wat er op je slides dient te staan voor meer verkopen

R

Hoe het na afloop complimenten regent en ze jou zien als expert.

Met als resultaat: meer deelnemers, meer omzet en meer vrijheid voor jou omdat je een schaalbaar business model hebt.

Net zoveel succes met webinars als…

Net zoveel succes met webinars als…

Ik ben overigens niet de enige die laaiend enthousiast is over webinars. Kijk maar naar grote spelers zoals Michael Pilarczyk, Marlou Volkerink, Simone Levie, Amy Porterfield, Tony Loorbach, Tony Robbins, Eelco de Boer and many more…

Normaal €197 nu slechts €97

100% tevredenheidsgarantie

Ben je binnen 14 dagen niet tevreden dan krijg jij je geld terug. BAM!
Ook krijg je voor 1 jaar toegang tot ‘Create a Winning Webinar’ dus je hebt alle tijd om te leren hoe jij een succesvol webinar kunt geven.

Dit wordt de allerlaatste keer dat ik je oproep om één van de talloze knoppen op deze pagina te drukken en gebruik te maken van dit aanbod. Dus ga je gang: Klik op de knop!

Normaal €197 nu slechts €97,-

Birgit heeft mij onwijs geholpen met hoofdzaken van bijzaken te scheiden, een duidelijk pad te creëren en af en toe die vriendelijk doch dringende schop onder mijn kont. Struggle jij met het ondernemerschap en het laten groeien van je bedrijf? Birgit is echt dé vakvrouw die jou en je bedrijf naar de next level kan tillen. Twijfel je? Gooi dat gevoel overboord en doe het gewoon, je gaat er zeker geen spijt van krijgen. 

Lotte van 't Klooser

Online cursus: YLA Tutorials, YLA Lifestyle & YLA Box

Veelgestelde vragen?

Werken webinars ook voor mij?

Ja Punt. Zeker wanneer je een online cursus, membership, training, event verkoopt. Maar ook wanneer je producten, software en andere diensten verkoopt. Webinars zijn rete-populair, omdat het a) laagdrempelig is, b) het de toekomst is. 

Wanneer jij je expert status wilt verhogen, op een laagdrempelige manier wilt verkopen en klaar bent voor meer deelnemers of klanten dan zijn webinars zeker iets voor jou!

Webinars werken voor het verkopen van producten/ diensten variërend tussen de € 50-€ 15.000.

Werken webinars ook voor een laaggeprijsde cursus/ product/ dienst?

Yihaa, watch the sales rolling in zou ik zeggen. Webinars werken voor het verkopen van producten/ diensten variërend tussen de € 50-€ 15.000.

Werken webinar ook voor een hooggeprijsde cursus/ product/ dienst?

Yup ook dan werken webinars als een malle. Webinars werken voor het verkopen van producten/ diensten variërend tussen de € 50-€ 15.000. 

Eerdere webinars waren niet succesvol waarom zou dit wel werken?

Omdat ik je leer dat jij het succes van je webinar volledig kunt regisseren. Over ieder detail is nagedacht en dit wordt uitgebreid met je gedeeld en toegelicht. Ik leer je hoe je zelf een script schrijft voor je webinar. Zodat deelnemers tijdens het webinar aan je lippen hangen en dolgraag willen instappen in je aanbod. 

Ik heb nog geen ervaring met het geven van webinar, is dit wel iets voor mij?

Ervaring in het geven van webinars is geen vereiste voor het volgen van deze training. Ik leg alles uit van A t/m Z. Het is juist eigenlijk heel erg handig dat je nog geen ervaring hebt, je hoeft dan verkeerde dingen niet af te leren en kunt gelijk met de juiste dingen aan de slag.

Ik heb al ervaring in het geven van webinar, is dit iets voor mij?

Wat goed dat jij al aan de slag bent met webinars. Ik ben een marketeer pur sang, ik ben dus altijd op zoek naar manieren hoe het beter kan. Hoe ik het script kan fine-tunen, hoe ik meer interactie krijg. Al mijn kennis, ervaring en bevindingen zit in ‘Create a Winning Webinar’ zodat ook jij daarmee kunt scoren. Zodat jij je resultaten die je nu al behaalt met je webinar naar een hoger niveau kunt tillen.

Wat heb ik nodig om deze training te kunnen volgen?

Voor het volgen van de training heb je enkel een WiFi verbinding en een computer nodig en natuurlijk een notitieboek voor alle aantekening die je wilt maken.

Voor het geven van een webinar heb je een webinar programma nodig. Hierover geef ik uitgebreid advies en uitleg in mijn training.

Hoe krijg je toegang tot ‘Create a Winning Webinar’

Nadat je op de knop hebt gedrukt en de betaling hebt voldaan, krijg je toegang tot je eigen online leeromgeving. Hierin staat de training. Je behoudt voor 1 jaar toegang tot de online training. Zodat je hem volledig in je eigen tijd en tempo kunt volgen. 

Krijg ik ook support en feedback?

Bij deze online cursus zit een besloten Facebookgroep waar je directe support van je medecursisten kunt ontvangen. Daarnaast organiseert Birgit 6x per jaar een Q&A waar je direct al je vragen aan haar kunt stellen. Je hebt 1 jaar toegang tot CKL dus hieraan kan je maar liefst 6 x deelnemen.

Voor hoelang behoud ik toegang?

Wanneer je besluit om deel te nemen, ontvang je 1 jaar toegang tot de online modules en de besloten Facebook groep.

Hoe lang behoudt je toegang tot ‘Create a Winning Webinar’?

Je krijgt voor 1 jaar toegang  tot de online training. Zodat je hem volledig in je eigen tijd en tempo kunt volgen. 

Wat als ik vragen of support nodig heb?

Onder iedere les in Create A Winning Webinar, bied ik de mogelijkheid voor het stellen van vragen en kan je dus rekenen op support. We’re in this together!

Kan ik ook in termijnen betalen?

Voor de BASIC variant is dit niet het geval. Voor de PLUS variant is het eventueel mogelijk om 2 termijnen te betalen.

Andere vragen?

Stuur mij een berichtje op birgit@createakillerlaunch.com je krijgt dan van mij binnen 24u antwoord.

Say hello tot 50,7% korting!

Dit zeggen mijn klanten

Nieuwsgierig wat andere ondernemers vinden van trainingen van Birgit?

Inmiddels wachtlijst aangemaakt omdat ik richting de 300 aanmelding ging. Dat voelt toch best goed. Ook vanwege de opmerking van het mediabureau: je hebt een te laag aantal volgers. Nu denk ik fck you. Zonder jouw begeleiding had ik dit niet zo snel gedaan.

Angela Loy

Online Cursus: Curl Training, MacBlogster

Birgit heeft mij onwijs geholpen met hoofdzaken van bijzaken te scheiden, een duidelijk pad te creëren en af en toe die vriendelijk doch dringende schop onder mijn kont. Struggle jij met het ondernemerschap en het laten groeien van je bedrijf? Birgit is echt dé vakvrouw die jou en je bedrijf naar de next level kan tillen. Twijfel je? Gooi dat gevoel overboord en doe het gewoon, je gaat er zeker geen spijt van krijgen. 

Lotte van 't Klooser

Online cursus: YLA Tutorials, YLA Lifestyle & YLA Box

Ik ben ontzettend blij met de 1-op-1 coaching van Birgit. Wauw, wat gebeurt er veel in korte tijd. Eindelijk maak ik de nodige stappen richting mijn doel. Dat geeft zoveel energie. Birgit geeft mij alles wat ik nodig heb! Zowel op technisch als op strategisch vlak. 

Inge van Helden

Online Cursus: Grip op je Eetpatroon, Relaxed Gezond

Bedankt voor je fantastische voicebericht. Wat heerlijk om zo uit mijn vizier te komen en weer meer horizon breder te pakken..toch raar hoe dat werkt voor jezelf (als ik naar mijzelf kijk) soort van bekrompen naar het geheel kijkende terwijl je voor een ander de creativiteit laat gaan..

Manon Kamp

Dé No-Nonsense Strateeg, ManonKamp

Say hello tegen 50,7% korting!